Telefoon 079-342 5487
Open:  Ma-Vr 8:30 – 17:30
Consult op afspraak

Ziektekostenverzekering

WhatsApp
Facebook
Email
Het kan weleens anders lopen.

Paarden zijn prachtige dieren waar je als eigenaar zeer veel plezier aan kan beleven. Door hun grootte en kwetsbaarheid kunnen de medische kosten van een paard gemakkelijk hoog oplopen. Indien u het risico hiervoor niet zelf kunt of wilt dragen is het verstandig om een verzekering voor uw paard af te sluiten. Hieronder vindt u links naar de websites van de belangrijkste verzekeraars op dit moment:

N.B.: Op bovenstaande sites kunt u declaratieformulieren downloaden. Indien u alle gegevens van uw paard en uzelf invult en het formulier ondertekend naar ons toestuurt kunnen we het formulier vervolledigen en retour sturen. U dient het formulier met de rekeningen dan zelf naar de verzekeraar op te sturen. De verzekering betaalt aan u als verzekeringnemer uit en niet aan de kliniek. U blijft dan ook zelf te allen tijde verantwoordelijk voor de betaling van de rekening aan onze kliniek. Het kan ook voorkomen dat bepaalde medicijnen of behandelingen niet vergoed worden door uw verzekeraar. Om verassingen achteraf te voorkomen raden wij aan om bij grote bedragen, indien mogelijk, vooraf eerst uw polis na te kijken of contact op te nemen met de verzekering.

Andere FAQ

Preventie

Iedereen probeert natuurlijk te voorkomen dat zijn of haar dier ziek wordt. Dierenkliniek Meursing helpt u daar graag bij! Vaccineren/titerbepaling Bij onze kliniek kunt u

Kruisbanden

Regelmatig worden bij ons honden aangeboden die mank zijn aan een achterpoot. Meestal is er ook sprake van een sprong vanaf de bank of de

Problemen met de knieschijf

Patella luxatie komt vooral bij kleinere hondenrassen en soms bij katten voor. Normaal gesproken wordt de knieschijf met een aantal banden op zijn plek gehouden.