Telefoon 079-342 5487
Open:  Ma-Vr 8:30 – 17:30
Consult op afspraak

Visites

WhatsApp
Facebook
Email

Onze dierenartsen gaan overdag op huisbezoek voor de paarden. Op stal kunnen wij veel voorkomende zaken behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaccinaties, gebitsbehandelingen, huidproblemen, kreupelheden, ademhalingsproblemen en wondbehandeling. Voor spoedgevallen zoals koliek of verse wonden kunt u natuurlijk ook altijd de hulp van onze dierenartsen inroepen.

Bel ons op 079-3425487.

Omdat wij veel klanten hebben die verspreid wonen over een groot praktijkgebied proberen wij ’s morgens een optimale route uit te stippelen zodat we iedereen op tijd kunnen bereiken. Voor visites die later op de dag (na 9.30u) aangemeld worden en voor spoedvisites moet er vaak omgereden worden. Hiervoor worden dan ook extra kosten gerekend.

In sommige gevallen kan het zijn dat het stellen van een diagnose of het behandelen van een paard op locatie niet op een correcte wijze uit te voeren is. In zulke gevallen is het dan ook beter om een afspraak te maken op de kliniek.

Andere FAQ

Preventie

Iedereen probeert natuurlijk te voorkomen dat zijn of haar dier ziek wordt. Dierenkliniek Meursing helpt u daar graag bij! Vaccineren/titerbepaling Bij onze kliniek kunt u

Kruisbanden

Regelmatig worden bij ons honden aangeboden die mank zijn aan een achterpoot. Meestal is er ook sprake van een sprong vanaf de bank of de

Problemen met de knieschijf

Patella luxatie komt vooral bij kleinere hondenrassen en soms bij katten voor. Normaal gesproken wordt de knieschijf met een aantal banden op zijn plek gehouden.