Vacature Paardendierenarts

Voor onze goed geoutilleerde praktijk in Hazerswoude-dorp (Zuid-Holland) zijn wij op zoek naar een dierenarts paard (uren in overleg, 32-40u).

In onze praktijk werken momenteel 5 dierenartsen en een specialist chirurgie paard. Voor de paarden hebben wij, naast een mobiel echo- en röntgenapparaat, een vast röntgenapparaat op de praktijk en een monsterbaan met harde en zachte volte, bronchoscoop, gastroscoop, shockwave, IRAP, een goed uitgeruste operatiekamer, waar met name arthroscopie, oogchirurgie en reguliere operaties uitgevoerd worden.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat, die graag de eerstelijns paardengeneeskunde wil verzorgen, en er niet voor terugdeinst om de internistische patiënt verder op te werken. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met de capaciteit en ervaring om zelfstandig te kunnen werken, met goede communicatieve vaardigheden en een collegiale mentaliteit. Vanwege ons gemengde patiëntenbestand van paarden en kleine huisdieren, is affiniteit met kleine huisdieren gewenst.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij meedraait in het dienstenrooster. Op dit moment bestaat de dienst enkel uit paarden, maar in de toekomst kunnen de diensten evt. weer gemengd gaan worden. Er is een bedrijfsauto aanwezig en tijdens diensten is overnachting op de praktijk mogelijk.

Onze huidige werknemers vormen een leuk team van gedreven mensen, met hart voor de dieren, die klaarstaan voor elkaar. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich gedurende langere tijd aan onze praktijk wil verbinden en zich liefst ook in de buurt wil vestigen. Diensten in overleg.

Ook gemotiveerde kandidaten zonder werkervaring, die zich herkennen in de vacature-omschrijving, zijn uiteraard van harte welkom om te solliciteren.

Voor meer informatie over onze praktijk kunt u onze website bezoeken: www.dierenkliniekmeursing.nl of contact opnemen op 079-342 54 87.

Uw sollicitatiebrief incl. CV kunt u richten aan Dhr. Job Meursing en sturen naar info@dierenkliniekmeursing.nl