Waarneming Gezelschapsdierenarts

Voor onze goed geoutilleerde praktijk in Hazerswoude-dorp (Zuid-Holland) zijn wij op zoek naar een waarnemend dierenarts gezelschapsdieren (ongeveer 24-30u), startend omstreeks half juni/begin juli voor een periode van 4-6 maanden.

In onze praktijk werken momenteel 5 dierenartsen en een specialist chirurgie paard. Voor de kleine huisdieren beschikken wij over digitale röntgen, echo, een tandheelkunde unit, een uitgebreid laboratorium en apparatuur voor laparascopische sterilisatie.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat, die er niet voor terugdeinst om in de dienst een paard te behandelen. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met de capaciteit en ervaring om zelfstandig te kunnen werken, met goede communicatieve vaardigheden en een collegiale mentaliteit. Enige ervaring in reguliere operaties, zoals keizersnedes of pyometra operaties,is een pré.

Onze diensten zijn gemengd, waarbij dus zowel paarden als kleine huisdieren behandeld worden. Er is een bedrijfsauto aanwezig en tijdens diensten is overnachting op de praktijk mogelijk.

Onze huidige werknemers vormen een leuk team van gedreven mensen, met hart voor de dieren, die klaarstaan voor elkaar. Diensten in overleg.

Ook gemotiveerde kandidaten zonder werkervaring, die zich herkennen in de vacature-omschrijving, zijn uiteraard van harte welkom om te solliciteren.

Voor meer informatie over onze praktijk kunt u onze website bezoeken: www.dierenkliniekmeursing.nl of contact opnemen op 079-342 54 87.

Uw sollicitatiebrief incl. CV kunt u richten aan Dhr. Job Meursing en sturen naar info@dierenkliniekmeursing.nl