Telefoon 079-342 5487
Open:  Ma-Vr 8:30 – 17:30
Consult op afspraak

Weke delen chirurgie

WhatsApp
Facebook
Email

Honden en katten kunnen soms last hebben van bultjes of bulten op de huid. Deze kunnen het dier in de weg zitten waardoor het beter is om ze weg te halen. Ook kan het zijn dat er sprake is van een tumor waardoor de bult verwijderd moet worden om te voorkomen dat hij verder groeit of uit gaat zaaien.

Katten en honden kunnen ook last hebben van blaasstenen. Deze zijn dan te groot om uitgeplast te kunnen worden en moeten operatief verwijderd worden.
Als er bij een bevalling van een hond of kat geen schot in de zaak komt kan het noodzakelijk zijn om een keizersnede uit te voeren.
Bovenstaande operaties zijn slechts een greep uit de verschillende operaties die bij Dierenkliniek Meursing worden uitgevoerd.

Andere FAQ

Preventie

Iedereen probeert natuurlijk te voorkomen dat zijn of haar dier ziek wordt. Dierenkliniek Meursing helpt u daar graag bij! Vaccineren/titerbepaling Bij onze kliniek kunt u

Kruisbanden

Regelmatig worden bij ons honden aangeboden die mank zijn aan een achterpoot. Meestal is er ook sprake van een sprong vanaf de bank of de

Problemen met de knieschijf

Patella luxatie komt vooral bij kleinere hondenrassen en soms bij katten voor. Normaal gesproken wordt de knieschijf met een aantal banden op zijn plek gehouden.