Telefoon 079-342 5487
Open:  Ma-Vr 8:30 – 17:30
Consult op afspraak

Röntgen

WhatsApp
Facebook
Email

Röntgenfoto’s zijn al vele jaren een onmisbare schakel in de diagnosestelling van de dierenarts. Door de verbeterde techniek is er tegenwoordig op een röntgenfoto meer zichtbaar dan vroeger. Dierenkliniek Meursing beschikt over digitale röntgentechniek waardoor er haarscherpe foto’s gemaakt kunnen worden.

Daarnaast is onze röntgenruimte zo ingericht dat we het röntgentoestel om het paard heen kunnen bewegen. Het paard kan dus rustig in tussen de ijzeren palen van de noodstal blijven staan terwijl er langs alle kanten foto’s gemaakt kunnen worden. Dierenkliniek Meursing beschikt ook over een mobiel röntgenapparaat waarmee wij op locatie röntgenfoto’s kunnen maken. De dierenarts heeft het mobiele apparaat NIET standaard in de auto liggen. Indien u wil dat er tijdens de visite röntgenfoto’s gemaakt worden, geef dit dan alstublieft duidelijk aan bij het maken van de afspraak.

Andere FAQ

Preventie

Iedereen probeert natuurlijk te voorkomen dat zijn of haar dier ziek wordt. Dierenkliniek Meursing helpt u daar graag bij! Vaccineren/titerbepaling Bij onze kliniek kunt u

Kruisbanden

Regelmatig worden bij ons honden aangeboden die mank zijn aan een achterpoot. Meestal is er ook sprake van een sprong vanaf de bank of de

Problemen met de knieschijf

Patella luxatie komt vooral bij kleinere hondenrassen en soms bij katten voor. Normaal gesproken wordt de knieschijf met een aantal banden op zijn plek gehouden.