Telefoon 079-342 5487
Open:  Ma-Vr 8:30 – 17:30
Consult op afspraak

Laboratorium

WhatsApp
Facebook
Email

Dierenkliniek Meursing beschikt over een uitgebreid laboratorium waarin diverse onderzoeken direct uitgevoerd kunnen worden. Zo beschikken wij over bloedanalyseapparatuur waarmee we bijvoorbeeld kunnen nagaan hoe het met de lever, nieren en alvleesklier gesteld is.

Ook is het mogelijk om te zien of er sprake is van een ontsteking en kunnen de elektrolyten bepaald worden. Wij voeren ook urineonderzoek uit om na te gaan of er sprake is van een blaasontsteking of problemen met de nieren. Met de microscoop kunnen we monsters van de huid bekijken om de aanwezigheid van parasieten na te gaan. Verder hebben wij sneltesten voor Parvo en Giardia in huis.

Andere FAQ

Preventie

Iedereen probeert natuurlijk te voorkomen dat zijn of haar dier ziek wordt. Dierenkliniek Meursing helpt u daar graag bij! Vaccineren/titerbepaling Bij onze kliniek kunt u

Kruisbanden

Regelmatig worden bij ons honden aangeboden die mank zijn aan een achterpoot. Meestal is er ook sprake van een sprong vanaf de bank of de

Problemen met de knieschijf

Patella luxatie komt vooral bij kleinere hondenrassen en soms bij katten voor. Normaal gesproken wordt de knieschijf met een aantal banden op zijn plek gehouden.