Ziektenkostenverzekering

Uw huisdier is een dierbaar bezit. De medische kosten van een huisdier kunnen, bijvoorbeeld bij een opname, een operatie of een langdurig ziekteproces, soms hoog oplopen. Als u het risico van hoge medische kosten niet zelf kunt of wil dragen is het verstandig een ziektenkostenverzekering af te sluiten.

U betaalt dan een vast bedrag per jaar en de verzekering neemt het risico van de medische zorg op zich. Hieronder staan enkele links naar websites van enkele verzekeraars op dit moment:
Proteq: www.proteqdierenzorg.nl
Pet Plan: www.petplan.nl
De Nationale Huisdierenverzekering: www.denationalehuisdierenverzekering.nl

Via deze link kunt krijgt u 10 euro korting op de huisdierenverzekering van Proteq

N.B.: Als uw huisdier verzekerd is bij Proteq Dier & Zorg kunt u dit bij de balie laten registreren. Als u bij het bezoek uw verzekeringspasje kunt laten zien worden rekeningen die meer dan E500,- bedragen opgestuurd naar Proteq Dier & Zorg. Voeder en voedingssupplementen worden niet vergoed door Proteq Dier & Zorg. U kunt wel achteraf van Proteq een rekening krijgen voor het eigen risico of voor zaken die door uw verzekeringspolis niet gedekt worden.

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Kaart