Kreupelheden

Een kreupel paard is voor iedere paardenliefhebber een zeer vervelend gebeuren. Als eigenaar ben je erbij gebaat om zo snel mogelijk exact te weten wat er met het paard aan de hand is en hoe lang het gaat duren voor het paard weer zoals vanouds te gebruiken is.

Om de plaats van de kreupelheid te bepalen kunnen we op de kliniek gebruik maken van de monsterbaan, de harde en zachte volte. Voor onderzoeken "onder de man" kan gebruik gemaakt worden van de binnen- en de buitenrijbaan. Door middel van diagnostische verdovingen kan tevens gekeken worden of de kreupelheid verdwijnt na inspuiten van verdovingsvloeistof. Als de plaats van de kreupelheid is gelokaliseerd kan vervolgens een gepast vervolg aan het onderzoek gegeven worden. In de meeste gevallen zal aanvullend röntgenologisch of echografisch onderzoek verricht moeten worden.

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Kaart