Openingstijden

Verkoop van medicatie en voer

Maandag - Vrijdag 8:30 -21:30

Kleine huisdieren.

Op afspraak dagelijks tot 17:00 Bel  079-342 54 87

Inloopspreekuur Ma -Di - Vr 19:00 - 20:00 (vaak erg druk)
U kunt tijdens de inloopspreekuren zonder afspraak binnenlopen en wordt dan op volgorde van binnenkomst geholpen. Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor uitgebreide consulten, röntgenfoto's en echo's. Het inloopspreekuur is vaak erg druk. Bel voor een afspraak buiten de inloopspreekuren en voorkom lang wachten op de inloopspreekuren. Wij plannen u graag in : Tel. 079-342 54 87

Paarden - altijd op afspraak

Reguliere stalbezoeken / visites vanaf 9:30
Afspraak: Tel. 079-342 54 87

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Donderdag 5 december (Pakjesavond): geen avondspreekuur
Dinsdag 24 december (Kerstavond): geen avondspreekuur 
Woensdag 25 december (1e Kerstdag): gesloten
Donderdag 26 december (2e Kerstdag): gesloten
Dinsdag 31 december (Oudjaar): geen avondspreekuur, gesloten vanaf 17u
Woensdag 1 januari (Nieuwjaarsdag): gesloten

Toelichting 

Consulten voor kleine huisdieren gaan uitsluitend op afspraak of tijdens het inloopspreekuur. De inloopspreekuren zijn bedoeld voor kleine zaken zoals vaccinaties, nagels knippen, oorontstekingen en bultjes. Voor orthopedische klachten, huidproblemen en chronisch zieke dieren, verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken. Met uitzondering van spoedgevallen, worden er op het inloopspreekuur geen röntgenfoto's en echo's gemaakt. Wij kunnen voor kleine huisdieren overdag tot 17u een afspraak voor u inplannen. Op woensdagavond is er van 18:30-20u een spreekuur op afspraak. In het weekend zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.
De kosten voor een normaal consult op afspraak zijn niet verschillend van een normaal consult tijdens het inloopspreekuur.
Voor spoed-, weekend- en nachtconsulten worden extra kosten berekend.
Behandelingen van kleine huisdieren dienen contant of per pin afgerekend te worden. Ook cliënten die paarden onder behandeling hebben staan dienen hun rekening voor de kleine huisdieren direct af te rekenen. Wij nemen geen creditcards aan.

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen.
Reguliere stalbezoeken/visites moeten voor 9.30u van die dag zijn doorgebeld.
Voor afspraken die na deze tijd aangemeld worden zullen bijkomende kosten in rekening gebracht worden. Wij zijn voor het maken van afspraken bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30u t/m 21.30u.

Buiten onze openingstijden zijn wij bereikbaar voor spoedgevallen op ons reguliere telefoonnummer 079-342 5487.

Verzekering kleine huisdieren
Als uw huisdier verzekerd is bij Proteq Dier & Zorg kunt u dit bij de balie laten registreren. Als u bij het bezoek uw verzekeringspasje kunt laten zien worden rekeningen die meer dan E500,- bedragen opgestuurd naar Proteq Dier & Zorg. Voer en voedingssupplementen worden niet vergoed door Proteq Dier & Zorg.

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Kaart