Spoed

Onze organisatie is erop ingericht om 24 uur per dag hulp te kunnen bieden. Voor spoedeisende zaken zijn wij uiteraard altijd bereikbaar op het vaste telefoonnummer: 079-342 5487. U wordt buiten de openingstijden direct doorverbonden met de dienstdoende dierenarts.

Voor vragen en het maken van afspraken kunt u binnen onze normale openingstijden contact opnemen.

Openingstijden

Wij zijn op alle werkdagen, behalve woensdag van 8u tot 21.30u geopend voor het ophalen van medicatie en het kopen van voer. Op woensdag sluiten wij om 18u. Wij kunnen voor kleine huisdieren overdag tot 17u een afspraak inplannen. Daarnaast hebben wij inloopspreekuren. Ook paardenvisites en kliniekbezoeken gaan op afspraak. In het weekend zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag en op woensdagavond gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren, een afspraak buiten de inloopspreekuren is zo gemaakt en kost niets extra's. De inloopspreekuren voor kleine huisdieren zijn: Op maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur inloopspreekuur. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur inloopspreekuur. U kunt tijdens de inloopspreekuren zonder afspraak binnenlopen en wordt dan op volgorde van binnenkomst geholpen.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u bellen tussen 8.30 uur en 9.30 uur.

Kaart