Röntgen

Röntgenfoto's zijn al vele jaren een onmisbare schakel in de diagnosestelling van de dierenarts. Door de verbeterde techniek is er tegenwoordig op een röntgenfoto meer zichtbaar dan vroeger. Dierenkliniek Meursing beschikt over digitale röntgentechniek waardoor er haarscherpe foto's gemaakt kunnen worden.

Daarnaast is onze röntgenruimte zo ingericht dat we het röntgentoestel om het paard heen kunnen bewegen. Het paard kan dus rustig in tussen de ijzeren palen van de noodstal blijven staan terwijl er langs alle kanten foto's gemaakt kunnen worden.

Dierenkliniek Meursing beschikt ook over een mobiel röntgenapparaat waarmee wij op locatie röntgenfoto's kunnen maken. De dierenarts heeft het mobiele apparaat NIET standaard in de auto liggen. Indien u wil dat er tijdens de visite röntgenfoto's gemaakt worden, geef dit dan alstublieft duidelijk aan bij het maken van de afspraak.

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Kaart