Visites

Onze dierenartsen gaan overdag op huisbezoek voor de paarden. Op stal kunnen wij veel voorkomende zaken behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaccinaties, gebitsbehandelingen, huidproblemen, kreupelheden, ademhalingsproblemen en wondbehandeling. Voor spoedgevallen zoals koliek of verse wonden kunt u natuurlijk ook altijd de hulp van onze dierenartsen inroepen. 

Omdat wij veel klanten hebben die verspreid wonen over een groot praktijkgebied proberen wij 's morgens een optimale route uit te stippelen zodat we iedereen op tijd kunnen bereiken. Voor visites die later op de dag (na 9.30u) aangemeld worden en voor spoedvisites moet er vaak omgereden worden. Hiervoor worden dan ook extra kosten gerekend.

In sommige gevallen kan het zijn dat het stellen van een diagnose of het behandelen van een paard op locatie niet op een correcte wijze uit te voeren is. In zulke gevallen is het dan ook beter om een afspraak te maken op de kliniek.

Bel ons op 079-3425487.

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Kaart