Tandheelkunde

Paardentanden blijven gedurende het hele leven van het paard doorgroeien. Door het kauwen op ruwvoer slijten de tanden en kiezen natuurlijk af. Bij onze krachtvoer-etende paarden en bij oudere paarden komt het nogal eens voor dat de tanden en kiezen onregelmatig afslijten.

Daarom is het van belang om minimaal 1x per jaar de tanden van uw paard te laten controleren. Het vijlen van de kiezen heeft bijna iedere paardenbezitter wel eens gezien. Maar het inkorten van de snijtanden wordt nogal eens vergeten. Als de snijtanden te lang blijven kan het paard simpelweg de kiezen niet meer op elkaar krijgen

Bij jonge paarden kan het voorkomen dat "doppen" of wolfskiesjes voor problemen zorgen. Deze dienen dan ook verwijderd te worden.

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Kaart