Historie

In 1975 is de praktijk aan de Meckelenburglaan in Rotterdam geopend. Overdag werden de paardenvisites gereden, s' middags werd er meestal geopereerd en 's avonds werd het spreekuur voor de kleine huisdieren gedaan. De opgenomen honden en katten hadden een plaatsje in de hal van het woonhuis. Omdat de praktijk gestaag doorgroeide werd een dependance geopend in Pijnacker. Hier was een röntgenapparaat gehuisvest waardoor ook röntgenfoto's gemaakt konden worden. Van heinde en verre kwamen de paarden hier langs. De praktijk bleef doorgroeien en in de jaren 90 werd het pand in Hazerswoude-dorp betrokken. Hier kregen zowel de paarden als de kleine huisdieren alle ruimte en tevens werden de sportpaarden van Stal Meursing hier ondergebracht.
Dierenkliniek Meursing beschikt nu over een röntgenruimte, een echoruimte, een KI-ruimte en een fantoom. Daarnaast beschikt de kliniek over een volledig uitgeruste operatiekamer met een recoverybox voor de paarden en een monsterbaan met een harde en een zachte volte.
Voor de kleine huisdieren beschikken we over twee spreekkamers, een operatiekamer en opname mogelijkheden voor de honden, katten en kleine dieren.
Daarnaast hebben we een laboratorium waar allerhande bloedonderzoek, urineonderzoek en onderzoek van huid- en vachtmonsters gedaan kan worden.

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Contact

Dierenkliniek Meursing
Westzijdeweg 79
2391 JE Hazerswoude-dorp

Telefoonnummer:
079-3425487 (ook bij spoed)

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kaart