Vacature Dierenarts

 Vacature Paardendierenarts

Voor onze goed geoutilleerde praktijk in Hazerswoude-dorp (Zuid-Holland) zijn wij op zoek naar een dierenarts paard (uren in overleg).

In onze praktijk werken momenteel 5 dierenartsen en een specialist chirurgie paard. Voor de paarden hebben wij, naast een mobiel echo- en röntgenapparaat, een vast röntgenapparaat op de praktijk en een monsterbaan met harde en zachte volte, bronchoscoop, gastroscoop, shockwave, IRAP, een goed uitgeruste operatiekamer, waar met name arthroscopie, oogchirurgie en reguliere operaties uitgevoerd worden.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat, die graag de eerstelijns paardengeneeskunde wil verzorgen, en er niet voor terugdeinst om de internistische patient verder op te werken. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met de capaciteit en ervaring om zelfstandig te kunnen werken, met goede communicatieve vaardigheden en een collegiale mentaliteit. Vanwege de gemengde diensten is enige ervaring in reguliere operaties, zoals keizersnedes of pyometra operaties, een pré.

Onze diensten zijn gemengd, waarbij dus zowel paarden als kleine huisdieren behandeld worden. Er is een bedrijfsauto aanwezig en tijdens diensten is overnachting op de praktijk mogelijk.

Onze huidige werknemers vormen een leuk team van gedreven mensen, met hart voor de dieren, die klaarstaan voor elkaar. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich gedurende langere tijd aan onze praktijk wil verbinden. Diensten in overleg.

Ook gemotiveerde kandidaten zonder werkervaring, die zich herkennen in de vacature-omschrijving, zijn uiteraard van harte welkom om te solliciteren.

Voor meer informatie over onze praktijk kunt u onze website bezoeken: www.dierenkliniekmeursing.nl of contact opnemen op 079-342 54 87.

Uw sollicitatiebrief incl. CV kunt u richten aan Dhr. Job Meursing en sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren (ma, di, do, vr van 19-20u en ma, wo, vr van 13-14u). Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Kaart