Vacature Dierenarts jan 2018

 

Vacature Dierenarts

 

Voor onze goed geoutilleerde praktijk in Hazerswoude-dorp (Zuid-Holland) zijn wij op zoek naar een dierenarts gezelschapsdieren met affiniteit voor paarden.

 

In onze praktijk werken momenteel 4 dierenartsen en een specialist chirurgie paard. Wij beschikken over digitale röntgen, echo, laparoscopie, een tandheelkunde unit en een goed uitgeruste OK met beademings- en bewakingsapparatuur.
Voor de paarden hebben wij een goed uitgeruste operatiekamer, waar met name arthroscopie, oogchirurgie en reguliere operaties uitgevoerd worden.
Van de werknemer wordt ook verwacht dat hij/zij de vakkennis verder wil uitbreiden door nascholingen en cursussen te volgen. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om terug te vallen op het huidige team van ervaren dierenartsen.
Wij verzorgen onze eigen diensten, waardoor de kandidaat 1 op 4 of 1 op 5 maal een weekenddienst zal draaien en eventueel ook een avonddienst.
Onze huidige werknemers vormen een leuk team van gedreven mensen, met hart voor de dieren, die klaarstaan voor elkaar.

 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat, die zich graag verder wil ontwikkelen in de verschillende disciplines binnen de gezelschapsdieren. De voorkeur gaat dan ook uit naar een kandidaat met werkervaring in de gezelschapsdieren, die niet terugschrikt om paarden te behandelen in de diensten. Maar ook gemotiveerde kandidaten zonder werkervaring zijn uiteraard van harte welkom om te solliciteren. Werkuren in overleg (20-40u), salaris conform cao.

 

Voor meer informatie over onze praktijk kunt u onze website bezoeken: www.dierenkliniekmeursing.nl of contact opnemen op 079-342 54 87.

 

Uw sollicitatiebrief incl CV kunt u richten aan Job Meursing en sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 8u tot 21.30u geopend voor het ophalen van medicatie en het kopen van voer. Op woensdag sluiten wij om 18u. Wij kunnen voor kleine huisdieren overdag tot 17u een afspraak inplannen. Daarnaast hebben wij inloopspreekuren (zie openingstijden). Ook paardenvisites en kliniekbezoeken gaan op afspraak. In het weekend zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.
In december is er op pakjesavond 5 december geen avondspreekuur en sluit de kliniek om 17u. Op 25 en 26 december (kerst) en op 1 januari (nieuwjaardag) zijn wij gesloten.

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur. De inloopspreekuren voor kleine huisdieren zijn: Op maandag van 13-14u en van 19-20u, dinsdag van 19-20u, woensdag van 13-14u, donderdag van 19-20u en vrijdag van 13-14u en van 19-20u. U kunt dan zonder afspraak binnenlopen en wordt op volgorde van binnenkomst geholpen.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u bellen tussen 8.30 uur en 9.30 uur.

Kaart