Openingstijden

Wij zijn op maandag, dindag, donderdag en vrijdag geopend tot 21.30 voor het ophalen van medicatie en het kopen van voer. Op woensdagavond sluiten we om 18.00u. Wij kunnen voor kleine huisdieren overdag tot 17u een afspraak voor u inplannen. Daarnaast hebben wij inloopspreekuren. Ook paardenvisites en kliniekbezoeken gaan op afspraak. In het weekend zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

Gewijzigde openingstijden december 2017
dinsdag 5 december, pakjesavond: kliniek sluit om 17u, geen avondspreekuur
maandag 25 december, 1e kerstdag: gesloten
dinsdag 26 december, 2e kerstdag: gesloten
maandag 1 januari, nieuwjaarsdag: gesloten

Inloopspreekuur kleine huisdieren:

13.00 tot 14.00 uur, op maandag, woensdag en vrijdag.
19.00 tot 20.00 uur, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

U kunt tijdens de inloopspreekuren zonder afspraak binnenlopen en wordt dan op volgorde van binnenkomst geholpen.
Het inloop spreekuur is vaak erg druk. Bel voor een afspraak buiten de inloopspreekuren en voorkom lang wachten op de inloopspreekuren. Wij plannen u graag in; Tel. 079-342 54 87

De kosten voor een normaal consult op afspraak zijn niet verschillend van een normaal consult tijdens het inloopspreekuur.
Voor spoed-, weekend- en nachtconsulten worden extra kosten berekend.

Behandelingen van kleine huisdieren dienen contant of per pin afgerekend te worden. Ook cliënten die paarden onder behandeling hebben staan dienen hun rekening voor de kleine huisdieren direct af te rekenen. Wij nemen geen credit cards aan.

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen.
Reguliere afspraken op stal moeten voor 9.30u van die dag zijn doorgebeld.
Voor afspraken die na deze tijd aangemeld worden zullen bijkomende kosten in rekening gebracht worden. Wij zijn voor het maken van afspraken bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30u t/m 21.30u.

Buiten onze openingstijden zijn wij altijd bereikbaar voor spoedgevallen.

Verzekering kleine huisdieren
Als uw huisdier verzekerd is bij Proteq Dier & Zorg kunt u dit bij de balie laten registreren. Als u bij het bezoek uw verzekeringspasje kunt laten zien worden rekeningen die meer dan E500,- bedragen opgestuurd naar Proteq Dier & Zorg. Voeder en voedingssupplementen worden niet vergoed door Proteq Dier & Zorg.

Spoed

Onze organisatie is erop ingericht om 24 uur per dag hulp te kunnen bieden. Voor spoedeisende zaken zijn wij uiteraard altijd bereikbaar op het vaste telefoonnummer: 079-342 5487. U wordt buiten de openingstijden direct doorverbonden met de dienstdoende dierenarts.

Voor vragen en het maken van afspraken kunt u binnen onze normale openingstijden contact opnemen.

Vacatures en stage

Voor de periode feb '17 - juni '17 zijn wij, ivm zwangerschapsverlof, op zoek naar een waarnemend dierenarts gezelschapsdieren en paard. Evt. verlenging van de werkperiode tijdens vakanties van overige werknemers is mogelijk. De voorkeur gaat uit naar een collega met ervaring. De functie omvat in principe een 4-daagse werkweek van 36u + 1 op 4 weekenddiensten (in overleg). In de praktijk zijn momenteel 5 dierenartsen werkzaam. Overnachting is mogelijk. Aanvangsdatum en uren in overleg.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures voorvacaturesstage een dierenartsassistent/paraveterinair, maar open sollicitaties (mits relevant) zijn van harte welkom.

Voor het aanvragen van een stageplaats kun je het beste contact opnemen met de praktijk. Vraag dan naar Anouk Plomp. Ook kun je een open sollicitatiebrief sturen waarin je meer over jezelf vertelt en laat weten waarom je graag bij ons stage wil komen lopen. Wij zijn een Aequor erkend leerbedrijf.
Wij hebben op dit moment geen openstaande vacature voor een dierenarts of een paraveterinair. Uiteraard kunt u

Lees meer: Vacatures en stage

Historie

In 1975 is de praktijk aan de Meckelenburglaan in Rotterdam geopend. Overdag werden de paardenvisites gereden, s' middags werd er meestal geopereerd en 's avonds werd het spreekuur voor de kleine huisdieren gedaan. De opgenomen honden en katten hadden een plaatsje in de hal van het woonhuis. Omdat de praktijk gestaag doorgroeide werd een dependance geopend in Pijnacker. Hier was een röntgenapparaat gehuisvest waardoor ook röntgenfoto's gemaakt konden worden. Van heinde en verre kwamen de

Lees meer: Historie

Visites

Onze dierenartsen gaan overdag op huisbezoek voor de paarden. Op stal kunnen wij veel voorkomende zaken behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaccinaties, gebitsbehandelingen, huidproblemen, kreupelheden, ademhalingsproblemen en wondbehandeling. Voor spoedgevallen zoals koliek of verse wonden kunt u natuurlijk ook altijd de hulp van onze dierenartsen inroepen.

Lees meer: Visites

Kliniekactiviteiten

Op de kliniek zijn de mogelijkheden voor diagnosestelling en behandeling voor paarden zeer uitgebreid. Voor het uitvoeren van kreupelheidsonderzoeken beschikken wij over een zogenaamde harde volte, een zachte volte en een monsterbaan. Tevens hebben wij de beschikking over een binnen- en buitenrijbaan waardoor wij ook onderzoeken "onder de man" kunnen verrichten. Daarnaast is onze kliniek uitgerust met digitale röntgenapparatuur waarmee wij haarscherpe foto's kunnen maken.

Lees meer: Kliniekactiviteiten

Openingstijden

Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 8u tot 21.30u geopend voor het ophalen van medicatie en het kopen van voer. Op woensdag sluiten wij om 18u. Wij kunnen voor kleine huisdieren overdag tot 17u een afspraak inplannen. Daarnaast hebben wij inloopspreekuren (zie openingstijden). Ook paardenvisites en kliniekbezoeken gaan op afspraak. In het weekend zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.
In december is er op pakjesavond 5 december geen avondspreekuur en sluit de kliniek om 17u. Op 25 en 26 december (kerst) en op 1 januari (nieuwjaardag) zijn wij gesloten.

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur. De inloopspreekuren voor kleine huisdieren zijn: Op maandag van 13-14u en van 19-20u, dinsdag van 19-20u, woensdag van 13-14u, donderdag van 19-20u en vrijdag van 13-14u en van 19-20u. U kunt dan zonder afspraak binnenlopen en wordt op volgorde van binnenkomst geholpen.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u bellen tussen 8.30 uur en 9.30 uur.

Kaart