Kliniekactiviteiten

Op de kliniek zijn de mogelijkheden voor diagnosestelling en behandeling voor paarden zeer uitgebreid. Voor het uitvoeren van kreupelheidsonderzoeken beschikken wij over een zogenaamde harde volte, een zachte volte en een monsterbaan. Tevens hebben wij de beschikking over een binnen- en buitenrijbaan waardoor wij ook onderzoeken "onder de man" kunnen verrichten. Daarnaast is onze kliniek uitgerust met digitale röntgenapparatuur waarmee wij haarscherpe foto's kunnen maken. Ook beschikken wij over een echoapparaat voor onderzoek aan pezen en banden en een endoscoop om in de maag of de luchtwegen te kunnen kijken. In onze volledig uitgeruste operatiekamer kan onze specialiste Chirurgie Paard de meest uiteenlopende operaties uitvoeren. Met behulp van moderne apparatuur en onze bekwame dierenartsen kunnen wij garant staan voor de optimale zorg en behandeling van uw paard.
Ook voor de kleine huisdieren hebben wij meerdere mogelijkheden voor diagnose en behandeling. Wij kunnen gebruik maken van röntgen, echografie, een uitgebreide operatiekamer en opname faciliteiten.

Openingstijden

Wij zijn op alle werkdagen, behalve woensdag van 8u tot 21.30u geopend voor het ophalen van medicatie en het kopen van voer. Op woensdag sluiten wij om 18u. Wij kunnen voor kleine huisdieren overdag tot 17u een afspraak inplannen. Daarnaast hebben wij inloopspreekuren. Ook paardenvisites en kliniekbezoeken gaan op afspraak. In het weekend zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag en op woensdagavond gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren, een afspraak buiten de inloopspreekuren is zo gemaakt en kost niets extra's. De inloopspreekuren voor kleine huisdieren zijn: Op maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur inloopspreekuur. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur inloopspreekuur. U kunt tijdens de inloopspreekuren zonder afspraak binnenlopen en wordt dan op volgorde van binnenkomst geholpen.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u bellen tussen 8.30 uur en 9.30 uur.

Kaart