Ontvlooien & ontwormen

Vlooien bij honden en katten zijn een veel voorkomend probleem. Er bestaat veel resistentie bij de vlooien tegen de diverse ontvlooiingsmiddelen. Als dierenkliniek signaleren we heel snel of de werkzaamheid van een bepaald middel achteruitgaat. Daarom hebben we altijd middelen in huis die wel goed werkzaam zijn tegen vlooien, maar ook tegen teken of zandvliegen.


Ontworming bij honden en katten wordt vaak vergeten. Als pup of kitten denk je er als eigenaar meestal nog wel aan, maar daarna verwaterd het vaak een beetje. Toch is ontworming bij honden en katten belangrijk. Huisdieren hebben een minder hygiënische levenswijze dan wij en zeker katten eten nog wel eens een beestje op wat besmet is met wormen. Er zijn redelijk wat wormsoorten die  ook besmettelijk zijn voor mensen. Vooral als er kleine kinderen rondlopen in het huishouden is het verstandig om uw hond of kat regelmatig te ontwormen.

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Kaart