Vacatures en stage

Op dit moment hebben wij een openstaande vacature voorvacaturesstage een dierenartsassistent/paraveterinair. Wij zijn altijd op zoek naar hardwerkende dierenliefhebbers in het bezit van een diploma paraveterinair. Kun jij goed zelfstandig werken, prioriteiten stellen, ben je klantvriendelijk en sociaal? Dan zijn we op zoek naar jou! Ervaring met de omgang met paarden is een pré.

Voor het aanvragen van een stageplaats kun je het beste telefonsich of per mail contact opnemen met de praktijk. Anouk Plomp is hiervoor contactpersoon. Ook kun je een motivatiebrief sturen waarin je meer over jezelf vertelt en laat weten waarom je graag bij ons stage wil komen lopen. Vanwege de vele stage-aanvragen die wij krijgen, geven wij de voorkeur aan stagiaires die langdurig kunnen meelopen. Studenten voor de opleiding paraveterinair krijgen voorrang. Wij zijn een Aequor erkend leerbedrijf.

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Contact

Dierenkliniek Meursing
Westzijdeweg 79
2391 JE Hazerswoude-dorp

Telefoonnummer:
079-3425487 (ook bij spoed)

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kaart