Puppycursus

Jonge pups zorgen voor veel plezier in huis, maar ze moeten ook nog veel leren. Voor meer informatie over puppycursussen kunt u contact opnemen op het telefoonnummer van de praktijk. 079-3425487.

Doel van een puppycursus:
- Goede relatie tussen baas en hond
- Juiste plaats van de hond in het gezin
- Hond die zich in zoveel mogelijk situaties weet te gedragen, zowel thuis als in de maatschappij.

In het dagelijks leven wilt u graag een hond die niet aan de riem trekt, komt als hij/zij geroepen wordt, luistert als hem/haar iets wordt gevraagd of verboden en die leuk mee doet in het gezin. De oefeningen die u tijdens deze cursus aangeboden krijgt zijn er op gericht om u te helpen dit doel te bereiken.
In deze cursus wordt veel aandacht geschonken aan de manier waarop honden communiceren. We kijken naar de leerprincipes van honden (hoe leren honden - waarom doet hij/zij iets wel of niet) en we gaan in op lichaamstaal (houding) en gedrag van de hond.
Veel te zware kost zult u denken, ik wil alleen maar dat hij/zij luistert. KLOPT!!!
MAAR als u weet waarom een hond iets wel of niet doet, zult u daar tijdens de opvoeding van uw pup/jonge hond ongelooflijk veel plezier van hebben en daar de rest van uw honds leven uw voordeel mee kunnen doen. In de lessen wordt tijdens de oefeningen ingegaan op houding en gedrag van de honden. Zo leert u al doende te kijken naar wat honden u met lichaamstaal vertellen.

 

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Contact

Dierenkliniek Meursing
Westzijdeweg 79
2391 JE Hazerswoude-dorp

Telefoonnummer:
079-3425487 (ook bij spoed)

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kaart