Ziektenkostenverzekering

Paarden zijn prachtige dieren waar je als eigenaar zeer veel plezier aan kan beleven. Door hun grootte en kwetsbaarheid kunnen de medische kosten van een paard gemakkelijk hoog oplopen. Indien u het risico hiervoor niet zelf kunt of wilt dragen is het verstandig om een verzekering voor uw paard af te sluiten.

Hieronder vindt u links naar de websites van de belangrijkste verzekeraars op dit moment:

Excellent Horse: www.xcellenthorse.nl

EFO: www.efo.nl

Equipe: www.equipepaarden.nl

Equine Risk: www.uwpaardverzekeren.nl

Bierum: www.paardenverzekeringbierum.nl

 

N.B.: Op bovenstaande sites kunt u declaratieformulieren downloaden. Indien u alle gegevens van uw paard en uzelf invult en het formulier ondertekend naar ons toestuurt kunnen we het formulier vervolledigen en retour sturen. U dient het formulier met de rekeningen dan zelf naar de verzekeraar op te sturen. De verzekering betaalt aan u als verzekeringnemer uit en niet aan de kliniek. U blijft dan ook zelf te allen tijde verantwoordelijk voor de betaling van de rekening aan onze kliniek.
Het kan ook voorkomen dat bepaalde medicijnen of behandelingen niet vergoed worden door uw verzekeraar. Om verassingen achteraf te voorkomen raden wij aan om bij grote bedragen, indien mogelijk, vooraf eerst uw polis na te kijken of contact op te nemen met de verzekering.

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Kaart